lørdag 13. juli 2013

Gold In The Year 2050: Globale nyheter Headlines


 Prisen på gull treffer $ 10,000,000 en unse som alle de høye og middels klasse gullgruver er borte.

Det er ingen lønnsomme høy klasse gullgruver igjen, prisen på gull eksploderer på grunn av de økte energi-innganger! Gull hoarders vil ikke selge sine stash med mindre du gir opp ditt land! Var alt som gull gruvedrift nødvendig, kan vi bruke vår gull for voksende dyrebar mat? Gold har bedt om krigen i hendene på regjeringen destabilisering hele verden!

Prisen på gull er langt utenfor rekkevidde for noen middels til lav inntekt earner, selv for 1 gram! Har gull utlevd sin glamour og glans, hva vi kjøper neste? Hva vil alle de menneskene som har gull, gjøre for å selge sine høyt priset gull?

Mange verdens regjeringer vil ikke akseptere gull som betaling av noe slag! Vi har ikke brukt gull for noe annet enn lagring, kan vi ikke gjenopprette det selv fra skrap, alt er borte!

Prisen på nitrogengjødsel Skyrockets og Molybden brukes i stedet, som en nitrogen-fangst for jord! Den kinesiske regjeringen hadde blitt hemmelighet spare molybden i sine hvelv og i sin infrastruktur! Den kinesiske og amerikanerne hadde mest molybden i 2010 da det var $ 1 en unse!

Hva metal er menneskeheten kommer til å kalle en bestevenn?

Bør vi dumpe vår gull før det blir fremmedgjort? Verdens første gigantisk romskip er bygget for å reise og bo på Mars! Molybden er den primære delen!

Dette er mulige headlinere du kunne se i fremtiden.

Gjør din egen forskning nå. Due diligence mennesker. Jeg har et minimum antall ord så resten av denne historien er på toppen av hodet mitt. Hvorfor skulle noen ønske å eie noe så dyrt og ubrukelig som gull. Meg selv Jeg liker raske biler, økologisk mat, molybden, gjødsel for gården min. Greensand, tang, guano, havsalt (Cortez), humus og noe naturlig. Jeg liker ultra ren tritium gratis vann. Mitt poeng er en dag du eller din familie / venner vil bli sittende fast med dette metallet og din såkalte rikdom vil være borte for alltid. Dette metallet brukes ikke (så vidt), kan det ikke gjenopprettes i store mengder fra utklipp. Derfor vil det være i hvelv inntil alt er minelagt, og det er ikke mer å være minelagt, hva så? Bankene vil ha en stor haug med gull og vil ha noe annet å kjøpe. Det er riktig krig eller bare avhendelse av gull helt.

Carlo Biancardi (mai 2011)