lørdag 17. august 2013

Silver Dollar Value - Lær hvilke Dollar Mynter topper listen


 Sølvmynter er gamle amerikanske mynter som inneholder sølv. Frem til år 1965, amerikanske mynter inneholder 90% sølv og 10% kobber. Dette faktum alene øker sølv dollar verdi mens økende etterspørselen fra ivrige samlere.

Silver var ikke så lenge siden brukt i produksjon dollar mynter. Men på grunn av økende etterspørsel av sølv forsyning og økt verdien av sølv, det ble faset ut av nesten hver krone mynt produksjon i løpet av 1960. Avhengig av utførelse, tilstand og knapphet, er sølv dollar høyt verdsatt av samlere.

Det er en neve sølv dollar verdi som konsekvent klatrer opp over tid. Noen av disse har konsekvent avansert i det siste, og vil fortsette å gjøre det. Hvis du er en ivrig samler, inkludert disse til samlingen din vil øke samlinger listen: 1928 Fred Dollar, 1893-S Morgan dollar, 1891 og 1878-CC Morgan dollar.

Blant listen av høyt etterspurt sølv dollar mynter i dag er Flowing hår med en frihet med utslåtte hår. Det er ekstremt sjelden på grunn av begrenset antall produksjoner. I en auksjon holdt av år 2005, ble det brakt på nesten $ 1,2 millioner. Det er mye penger, er det ikke?

En annen ting er drapert Bust som har en ørn på baksiden med Liberty i front. Verdien av dette varierer fra ca $ 600 til $ 50, 000 avhengig av sine forhold. På den annen side, preget Sittende Liberty 1840-1873 funksjoner Liberty sitter mens du holder et amerikansk flagg med en heraldisk ørn på baksiden. Under dårlige forhold, utgjør denne mynten fra $ 200, mens tilsvarende fra $ 2000 til $ 3000 i vanlige år for de usirkulert seg.

George T. Morgan designet Morgan som nevnt av samlere som Morgan dollar i stedet for designer sin. Den har en ørn med spredte vinger på baksiden og en kjekk Liberty på forsiden. Det ble preget from 1878-1921, og priser fra $ 20 til $ 80. Siste på listen er fred dollar. Det ble preget 1921-1935 til minne om slutten av 1. verdenskrig. Dollaren viser Liberty med et hodeplagg og ordet fred under perched ørn i motsatt side. Imidlertid har 1922 Fred dollar høyest Opplag blant disse myntene.

På grunn av den kombinerte effekten av økonomien status og sølv dollar verdien øker, besluttet en rekke ivrig mynt solfangeren å selge ut store deler, om ikke hele mynt samling. I utgangspunktet er penger mye mer etterspurt til folk i disse dager hva med den kontinuerlige økningen av produkter i markedet. Gull og sølv mynter er mye etterspurt som 1922 Fred dollar som kommer ut til å være den mest etterspurt.