lørdag 13. juli 2013

Silver Smykker - Forskjellen mellom Silver Plating og Sterling Silver


 Husker du da du var barn, du elsker å late som du er en pirat jakt etter verdifulle stykker som gull og sølv mynter og smykker? For at du og vennene dine har så mye moro å dele skatten din og gjemmer dem bort fra små brødre og søstre. Truly, samle verdifulle gjenstander er så morsomt. Det er derfor også voksne elsker å samle verdifulle gjenstander som smykker, gull barer og til og med gull og sølv mynter.

På den annen side, på grunn av ulike årsaker som den økende gullprisen i det globale markedet noen mennesker gå for sølv stykker i stedet. For mynter samlere, er sølvmynter samles for sin egenverdi og numismatisk verdi. Egenverdi refererer til materialet myntene er laget av mens numismatiske verdien refererer til sjeldenhet, alder, Opplag og den generelle tilstanden av myntene. For de som elsker smykker, de ofte lete etter sølv belagt eller sterling sølv stykker.

Hva er sølv belagt smykker og sterling silvers?

Sterling Silvers

Når du kjøper disse type smykker, er det viktig å vite forskjellen mellom sølv platekledning og sterling sølv. Det er ikke rent sølv. Siden ren eller fint sølv, er relativt myke og kan lett bli skadet, er det vanligvis kombinert med andre metaller for å forbedre dens styrke og varighet. Hvis du ser sølv med tegninger av 925, 925 eller 92,5 betyr det at din brikke er en sterling sølv. Disse tallene konnoterer renheten av sølv. Det er populært brukt som smykker og hjem tilbehør på grunn av sin upåklagelige exquisiteness og elastisitet. Å sørge for at edelt metall passerte standardene se etter følgende kjennetegn: pund, ster, .925, silver

Sterling sølv smykker trenger riktig og regelmessig vedlikehold som denne typen sølv er utsatt for flekker og misfarging. For å opprettholde skjønnheten i dine edelt metall, er det viktig å oppbevare din brikke på et tørt sted vekk fra fuktig.

Forsølvet Smykker

Sølvbelagte smykker er billigere enn sterling seg. Begrepet forsølving betyr at smykke er belagt med sølvbelegg. Denne metode er referert til som elektroplettering. Denne metoden er populært brukt i en rekke av billige mote smykker som er hovedsakelig laget av stål eller dårlig kvalitet metaller. Det finnes en rekke rimelig hjem galvanisering systemer som du kan kjøpe. Ta hensyn til at tykkelsen av forsølving bestemmes av styrken av den elektriske strøm, sølvet konsentrat i dyppe-blanding, og hvor lenge den smykker er neddykket i blandingen. Hvis du ikke er sikker belegg dine edle deler, kan du søke hjelp fra en profesjonell sølvsmed i ditt område som er ekspert på feltet.

Videre kan galvanisering reparere sølv smykker med overflaten bulk eller skade. Hvis du har en sentimental brikke som trenger restaurering, er denne metoden den beste løsningen.

Som sterling sølv, må sølvbelagt smykker bli ordentlig tatt vare på for å opprettholde sin skjønnhet og form. Hvordan? Du vil trenge en gammel tannbørste og lime. Skrubb smykker lett. Fjern lime ved å skylle sølv stykke helt. Etter skylling, air-tørke elementene før lagring på et tørt sted.

Samle sølv smykker er ikke bare moteriktig, det er veldig givende også. Når du samler sølv smykker sørg for at du regelmessig rengjøre dem slik at de vil vare lenger. Selv om du ikke bruker dem, bør du ta den ut en gang i blant og rengjør dem på riktig måte for å opprettholde sin glans og skjønnhet.