mandag 2. september 2013

Å få reell vekt av en Gold Bar


 Vekten av en gull-bar er en viktig faktor for beregning av prisen. Vekten er alltid stemplet på bar ved produksjonen, slik at det ville være praktisk å både kjøper og forhandler. Vekten er den faktiske vekten av gullinnholdet alene, minus legeringen. Det er avgjørende at kjøperen har en grunnleggende kunnskap om komponentene i en gull bar, og vet hvordan de er nøyaktig veid.

Beregning Gold Vekt

Å gjøre de nødvendige beregninger på vekten av en gull bar, bør du først vite hvor stor andel av gull innhold. Dette er den stemplet på bar som vanligvis sier 99,99%. Hvis det viser en verdi i karat stedet for en prosentandel, får den prosentvise ved å dele stemplet verdi av 24. Og så, multiplisere det med 100. For eksempel, hvis din gullbarrer har en stemplet verdi av 22K, multipliserer det med 24, og deretter multiplisere resultatet med 100. Du vil få et resultat på 91,67 prosent. Dette er nå andelen av gull i baren din.

Nå som du har gullet innhold verdi, kan du nå veie gull. Gjøre bruk av vekter som måler i gram, noe som er standard måleenhet for gull. For å få nøyaktig vekt i gram, veie gull bar og multiplisere det med gull innhold verdi. For eksempel, hvis gullbarre veier 1,30 gram, multiplisere det med 91,67 prosent. Resultatet er 1,19 gram.

Vekten av en hvilken som helst gull er viktig fordi dette er avhengig av mengden av karats at det besitter. Jo tyngre vekt, desto flere karats finnes i den. Jo flere karats en bar har, jo høyere verdi.

Kjøpe Gold

Investering i gull ville bety at du vet det grunnleggende i gull industri. Du bør vite hvordan du sjekker spotpriser og verdien av gull. Husk å kjøpe gull bullion bare fra akkrediterte forhandlere. Du bør være på vakt, spesielt når de gullbarrer blir veid, for å unngå å bli lurt. Før du går inn i noen form for investering, gjør noen undersøkelser for å forsikre deg om at forhandleren er troverdig og verdig din tillit. Investering i gull krever en betydelig sum penger, men i det lange løp, vil du se en positiv resultateffekt når du bestemmer deg for å konvertere dine investeringer i kontanter.

Bestemmer seg for å investere i gull er et smart valg, spesielt hvis du ønsker å sikre finansiell stabilitet i fremtiden. Når du kjøper gull, sørg for å kjøpe dem fra pålitelige forhandlere. Det er viktig at du ville være i stand til å se gull bar du er i ferd med å kjøpe. Sjekk de stemplede tegninger. Sørg for at vekten av en gullbarre som er påført er dens egentlige vekt. Du kan spørre forhandleren for å veie den igjen for verifisering. Gjør din forskning og spør folk du kjenner er som godt erfarne i kjøp og salg av gull. Få gode avtaler som tilbyr varen garanti og pengene-tilbake-garanti, og avtaler som tilbyr de laveste premium priser.