lørdag 13. juli 2013

Ting du bør vite når du kjøper Krugerrand Gold Bullion Mynter


 Interessert i å kjøpe gullmynter? Ikke lenger er gullmynter en siste gang av eliten og de kongelige som flere og flere mennesker blir interessert i å investere i edle mynter som en sikring mot inflasjon. En av de mest populære mynter i markedet i dag er kjent som Krugerrand gullmynter. Det er den mest ettertraktede da den står til nitti prosent av handelen i det globale markedet.

La oss lære av historien av Krugerrand, The Best Selling gullmynter i markedet

Men hva er Krugerrand? Krugerrand er den sørafrikanske gullmynt. Det ble først laget i år 1967 for å forbedre den sørafrikanske gull. I 1970 ble det introdusert som verdens første gull bullion mynt. På desember 1974, ble denne typen mynt først importert i USA etter at amerikanerne gjenvant rett til å kjøpe og eie gull bullion. Det var en stor hit blant investorene.

På den annen side, ble krugerrand forbudt i 1985. En lov ble vedtatt forbud mot sørafrikanerne til detaljhandel dette edle metallet i USA. Opportunely i 1994, ble innførsel forbudet opphevet. Selv om prisen på krugerrands er bare andre til Gold Eagle etter at forbudet ble opphevet, er det fortsatt de mest ettersøkte dyrebare mynter blant investorene.

Hvis du er en av de mange som er interessert i å kjøpe Krugerrand, følgende er viktige påminnelser.

Finn Out The Minimum kjøp spesifisert av forhandlere

Ja, det er et minimum kjøp av Krugerrand mynter. Den skiller seg fra en selger til en annen. Gjennomsnittlig minimum for Krugerrand er 5 gram. Men hvis du er ivrig etter å kjøpe under 5 gram, det er nettbutikker som selger 1/10, ¼, ½ og 1 unse gull Krugerrand.

Størrelser av Krugerrand Gullmynter

Krugerrands gullmynter kommer i fire dimensjoner - en-unse, 1/2-ounce, 1/4-ounce, og 1/10-ounce. Slike mynter har samme intrikate design. Den mest ettersøkte blant alle fire størrelser av krugerrands er de en-oz krugerrands. Det er også tilgjengelig i bulk.

Sammensetning av Krugerrand Gold Bullion Mynter

Krugerrand gullmynter er tilgjort for å være holdbar og spenstig. Det er sammensatt av 91,7% gull. De resterende 8,3% er kobber.

Utseende og vekt

Den Krugerrand mynten ser frisk oransje. A 1 oz mynt veier 33,93 gram. 31,1 gram sin faktiske vekten er rent gull og resten 2,83 gram er kobber.

Finn Out The Spot verdi i markedet

Den generelle prisingen av Krugerrand mynten er basert på dagens marked "spot verdi eller pris" pluss en mindre premie for hvert dyrebare mynt. Du kan få spot-verdi eller spotprisen fra den lokale avisen, via nettet eller gjennom andre gull investering nettsteder eller fora.

Shipping Cost Og levering

Når du kjøper Krugerrand gullmynter online, trenger du å vite om det er en medfølgende forsendelse kostnad. Noen selskaper gir gratis frakt for over deres spesifiserte beløp eller antall bestillinger. Bortsett fra frakt kostnader, må du være klar over leveringsplan, slik at du vet når du kan forvente din ordre.

Den sørafrikanske Krugerrand gullmynt er faktisk den mest solgte gull bullion mynt. Det er en utmerket investering kjøretøy. Krugerrands er allment anerkjent lokalt og i utlandet. Hvis du er interessert i å investere i denne type bullion mynter, sørg for at du forstår selv den minste detalj av denne mynten fra vekten til dagens spotpris. Fakta som er nevnt ovenfor er svært viktig slik at du ikke vil bli bedra av selskaper som selger falske gull bullion mynter.