lørdag 13. juli 2013

Investering i Gold Bullion: Slik Trygg Kjøp Gold uten å miste skjorte!


 Forrige måned, nådde prisen på gull $ 1575,79 en unse, en rekord høy. Det er vanskelig å tro at gull var handel på $ 252,80 en unse tilbake i juli 1999. Hva en utrolig 12 år kjøre den har hatt!

Selv på dagens pris, er gull definitivt fortsatt en levedyktig investering.

 

 Vi har fått massive offentlige utgifter.

 En fallende dollar.

 Økende inflasjon.

 En ustabil politisk miljø i Midtøsten.

 

 Alle disse faktorene ikke kommer unna når som helst snart, som du vel vet.

Men, det blir litt dyrt for den gjennomsnittlige investor. De fleste online bullion forhandlere har et minimumsbeløp som du må investere. For en av de mest populære forhandlere, (som jeg har brukt tidligere) det er en en tube - 20 mynt minimum for å kjøpe American Eagle gullmynter.

Jeg vet ikke om deg, men jeg har ikke har over $ 31 000 (ved hjelp av giverens nåværende salgsprisen på det tidspunktet denne artikkelen ble skrevet) ekstra penger til å investere.

Og selv om jeg gjorde har midler, er det litt risikabelt å investere et så stort pengebeløp alt på en gang.

Hvis du har fulgt gull markedet, vet du hvor volatile det kan være. Hvis prisen på gull falt $ 25 (hei - du har sett det skje) etter at du har låst i din buy pris, vil du allerede være nede $ 500! Jøss!

Du tenker kanskje: "Det må være en tryggere måte å investere penger i gull?"

Vel, som et spørsmål om faktum er det!

 Det kalles dollar koster i snitt.

Hvis du allerede er å bidra til en IRA eller 401k plan på jobben, er du allerede kjent med konseptet.

Hovedsak, setter du opp et fast pengebeløp som du ønsker å investere i en valgt investering. Aksjer av investeringen er kjøpt på en vanlig timeplan (som du angir) uavhengig av aksjekursen av investeringen. Når prisene er lave, kjøper du flere aksjer. Når prisene er høye, du kjøper færre aksjer.

På lang sikt vil den gjennomsnittlige andelen kostnader reduseres og du har redusert risikoen for å investere en stor sum penger i en enkelt investering på fullt mulig feil tid!

Det spennende er - det samme prinsippet kan arbeide med gull (eller sølv) også!

Akkurat som dollar koster gjennomsnitt i aksjer eller obligasjoner (papir investeringer), kan du gjøre en innsats for å redde en spesifisert mengde på jevnlig basis i harde eiendeler (gull eller sølv).

Plus, har du reduserte risikoen ved å investere i edle metaller. Når gullpriser er på er høye, vil du akkumulere færre gram. Når gullpriser riktig, vil du samle flere gram. Hva dette betyr er at på lang sikt, vil du være å kjøpe gull til en lavere pris enn du ville hatt du investert en stor mengde på en gang!

Du kan planlegge hvor mye du ønsker å investere på en jevnlig basis og du vil sove bedre om natten og vite at du nettopp har forpliktet seg til å spare penger i en av de mest respekterte, spesiell, og tid-testet finansielle eiendeler!