lørdag 17. august 2013

Slik spiller fordeler og ulemper ved Gold Bullion til din fordel


 I hjertet av gullbarrer ligger en sannhet som er ukjent for de fleste, selv om de eier fysisk gull akkurat nå.

Og det er denne: Gold er ikke en investering.

Det er en butikk av verdi. Men hva betyr det?

Over tid uansett nivå av kjøpekraft du trente når du kjøpte gull er vedlikeholdt og konservert, i gull egenverdi, inn i fremtiden. Det er som et batteri - det vil holde "ansvarlig" av din "valuta" konsekvent og trofast for fremtidig bruk, markedet i snitt sin "papir valuta verdi" for å holde tritt med inflasjon eller deflasjon av den dominerende betalingsmiddel.

Som er en veldig fancy måte å si at en mengde gull i dag (la oss si en unse) vil kjøpe samme mengde varer i fremtiden som det gjør i dagens marked. I kontrast, som vi alle vet av erfaring, er vår $ 20 US Dollar bill kommer til å kjøpe betydelig mindre varer i fremtiden i forhold til i dag. Simply, får den samme dollaren deg mindre brød og melk i morgen enn det gjorde i går.

Så la oss forstå bullion gull riktig: det er en sikring og forsikring mot rikdom tap. Gold har vært en butikk av verdi i hele tiden, og derfor ekte penger. Det har vært dens historiske og velprøvd rolle, og det er grunnen til at gull har alltid vært betraktet som den sanne Wealth of Nations, konger og landsmenn.

Derfor har gull handler om rikdom bevaring. Det er denne spesielle egenskapen av gull som bør være din primære hensyn akkurat nå i din tenkning og beslutninger om edelt metall. Fordi hvis du skal vurdere din økonomiske planlegging og vår økonomi i form av gull nåværende "rekord prising" du kan misforstå at gull må være enda en "asset bubble." Og det ville være en fundamental misforståelse.

Faktum er at dollaren er en sviktende og døende valuta. Dette er ingen hemmelighet til den mye større verden utenfor USA. Det er fordi andre land er tvunget til å gjennomføre internasjonal handel i dollar, derfor vårt etsende inflasjonen blir deres etsende inflasjon. Dette er ikke bærekraftig for verdens finansielle system og dette vil ikke stå. Faktisk mange av de viktigste finansielle aktører rundt om i verden er å ta konkrete skritt akkurat nå for å velte den amerikanske dollaren som verdens reservevaluta og samtidig posisjonere og beskytte seg mot feil vår med mer stabile, pålitelig og forutsigbar harde eiendeler og bedre klarte valutaer.

Det er virkeligheten, og ikke mengden som ønsker eller håper eller forsettlig uvitenhet kommer til å gjøre det ellers. Så la oss gjøre en god bevisst beslutning om gull og bruke til din fordel kraften i denne veldig unik og hensiktsmessig rikdom verktøyet. Som et spørsmål om faktum, fra nå av når du tenker på ordet "gull" tenke på disse ordene: Penger Forsikring. Som vil hjelpe deg å re-fokusere din forståelse, og viktigst, å ta affære.

Så hva er con av bullion gull?

Det er ikke en "utnytte" asset og vil derfor ikke formere din slektning og reell kjøpekraft i fremtiden. Gull hekker og beskytter din nåværende rikdom og du stilling til denne typen hard-aktivum penger som en defensiv strategi. Dette er den type tilnærming som er helt riktig akkurat nå, og er helt i tråd med den historiske perioden vi nå er vitne til og oppleve.

Nå kan du bruke dette klart perspektiv og verdifull informasjon til klokt opprette og engasjere rask utvikling og nye økonomiske fremtid. Gjør det for deg selv og gjøre det for alle som er avhengig av deg.